Előadássorozatok szervezése és lebonyolítása

2014-ben új és egyben egyedülálló szolgáltatással bővültünk, mely támogatja eddigi törekvéseinket is, miszerint szeretnénk szélesebb körben ismertetni a balesetmentes közlekedés témakörét. Kaposváron eddig példátlan módon vettünk részt projektekben, melyek legfőbb célja a balesetek megelőzése és az ismeretátadás.

Mind a gyalogos- és kerékpáros közlekedés, mind a gépjárműközlekedés, mind pedig az egészségügyi ismeretek szakmai szempontjait képviseljük, így komplex elméleti- és gyakorlati tudást közvetítünk az előadásaink során.

Olyan cégek, magánszemélyek, illetve oktatási intézmények megkeresését várjuk szívesen, akik azonosulnak a fenti törekvésekkel és egyaránt fontosnak tartják azt, hogy a jogosítványt nem elég megszerezni, a mindennapi közlekedésben törekedni kell a biztonságra is!

Eddigi megbízásaink

2014. október - december:

  1. Páylázat száma: TÁMOP 3.1.4-12/2-2012-0308
  2. Pályázat megnevezése: Komplex közlekedési ismeretek oktatásának megszervezése
  3. Megbízó: Klebelsberg Intézményfenntartó Központ
  4. Előadások száma: 6
  5. Részt vevők száma: 240 fő

A témakör a biztonságos gyalogos- és kerékpáros közlekedés volt, egészségügyi ismeretekkel kiegészítve. A tanulók megismerkedtek a legszükségesebb alapfogalmakkal beleírtve a KRESZ alapjait is. Az elméleti oktatást gyakorlati foglalkozás követte, melynek keretében a kollégium parkolójában rendeztünk ügyességi versenyt a kerékpárosok részére, valamint kerékpárral, - oktató gépjármű kíséretével - a tanulók letekertek a Táncsics Mihály Gimáziumig, és a Városligeti KRESZ pályáig.

2014. december:

  1. Projekt megnevezése: Közlekedésbiztonsági előadássorozat - A téli vezetés veszélyei
  2. Megbízó: FuseTech Kft.
  3. Előadások száma: 4
  4. Részt vevők száma: 300 fő

A téma, a biztonságos közlekedésen belül, a téli vezetés sajátosságairól szólt. A szakmai elméleti anyagot úgy állítottuk össze, hogy statisztikai adatokon keresztül elemeztük hazánk aktuális közlekedésbiztonsági helyzetét, ezt a járművek őszi-téli felkészítése követte, végül az emberi tényező, mint a leggyengébb láncszem.

Árajánlat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen árajánlatot a következő elérhetőségek egyikén:

E-mail cím zselicautosiskola@gmail.com
Iskolavezető Balogh János
Irodavezető Hartmann Adél Krisztina
Elérhetőségek 06 30/ 39-85-424
  06 82/ 310-277