1# Jogosítványosoknak Csomag

Jogosítványosoknak csomag Jogosítványosoknak csomag

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik már rendelkeznek érvényes vezetői engedéllyel, de régóta nem vezettek és sokat felejtettek, vagy nem mernek autóba ülni.
Mindenkinek, akik korábban sikeres forgalmi vizsgát tettek, de úgy érzik, hogy a forgalomban nem tudnak biztonságosan közlekedni vagy gondjaik akadnak a parkolással, manőverezéssel.

Mit nyútjunk?

Az ismeretek felfrissítését nem árt az alapoknál kezdeni, ezért a csomag egy KRESZ ismeretújító tanfolyammal kezdődik, mely 5 konzultációs alkalomból áll. A foglalkozások időpontjait az ügyfél időbeosztása alapján jelöljük ki.

A program gyakorlati oktatással folytatódik a következő ütemezésben: vezetés tanpályán, városban, városon kívül, valamint autóúton. Biztosítjuk a szakoktató-, illetve oktatóautó megválasztásának lehetőségét is, de a vezetés történhet saját autóval is!

A csomag tartalmaz egy ingyenes előzetes felmérést 1 órában, ami alapján behatárolásra, szükség esetén módosításra vagy átcsoportosításra kerülnek a vezetési gyakorlatok a szükségesebb kategóriákba. (Pl.: több óra gyakorlás a tanpályán)

Az alapcsomag tartalma

KRESZ ismeretújító tanfolyam - 5 konzultációs alkalom

Gyakorlati vezetés a következő felosztásban:

Tanpálya - 2 óra
Városi vezetés - 4 óra
Országúti vezetés - 2 óra
Autóút - 1 óra

Szükség esetén több óra is igényelhető!

Mennyibe kerül?

Kérjük érdeklődjön aktuális árainkról személyesen vagy telefonon, esetleg kérjen árajánlatot a megfelelő menüpont segítségével.

Amennyiben árajánlatot kér, vagy a jelentkező űrlap segítségével jelzi részvételi szándékát, kérjük a Megjegyzés rovatba írja le, hogy a 1# Jogosítványosoknak Csomag-ot kívánja igénybe venni!