Termékcsomagok

Mik azok a termékcsomagok?

A termékcsomagokat a mostanában tapasztalt és egyre szélesebb körű, valós igények hívták életre.
Speciális igényekre dolgoztunk ki reális áron olyan szolgáltatásokat, amik a legjobban illeszkednek a tanulók elvárásaihoz. Kaposváron egyedülálló módon!

A termékcsomagokat csak "B" kategória esetén lehet igénybe venni.

1# Jogosítványosoknak Csomag

A csomagot azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik már rendelkeznek érvényes vezetői engedéllyel, de régóta nem vezettek, vagy félnek autóba ülni. Egy ismeretújító KRESZ tanfolyam és a gyakorlati vezetés segítségével felfrissíthetik a tudásukat. Akár az Ön autójával is vállaljuk a gyakorlást!

Kíváncsi vagyok a részletekre, tovább a bővebb infomációhoz!

2# Villámjogosítvány Csomag

A csomag a képzés lehető leggyorsabb teljesítését teszi lehetővé, mindössze 1 hónap alatt! Külföldön dolgozik vagy szoros határidőhöz van kötve? Akkor érdemes ezt a csomagot választania, hiszen így biztosíthatja magának a naponta történő folyamatos vezetés lehetőségét: az alapoktatás során napi 2 órában, a főoktatás során napi 4 órában van lehetősége vezetni!

Kíváncsi vagyok a részletekre, tovább a bővebb infomációhoz!

3# Magántanuló Csomag

A csomag lehetővé teszi a tanuló számára, hogy külön szakember foglalkozzon vele az elméleti képzés ideje alatt, így a saját időbeosztása alapján határozzuk meg a tanórák időpontjait. Az első sikeres KRESZ vizsgáig folyamatos felkészítés a tesztprogramok segítségével! Az ingyen tankönyv pedig az otthoni könnyebb tanulást segíti.

Kíváncsi vagyok a részletekre, tovább a bővebb infomációhoz!

A termékcsomagok kizárólagos tulajdonosa és eredeti megalkotója a Zselic Autósiskola Szolgáltató Betéti Társaság. A programok 2013-ban indultak útjukra, Kaposváron teljesen egyedülálló módon, és azóta is sikeresen működnek. Mindennemű változat, csak másolat!

KÉRJÜK VÁLASZD AZ EREDETIT!